The one with the day off

Att man inte dubbelkollar saker…

IGÅR KVÄLL:
Jag: ”Är du ledig imorgon?”
Jason: ”Nej.”
Jag: ”Är du säker? Alla andra skolor verkar ha studiedag…”
Jason: ”Ja, jag är säker.”

IDAG, 6.30 PÅ MORGONEN:
Jag går in på min sons rum, tänder lampan och säger som vanligt: ”Dags att vakna, gubben.” Han mumlar något otydligt och får till slut fram: ”Men släck lampan då…” Jag svarar att det inte går för det är skola som vanligt och dags att gå upp, och tillägger att snart är det jullov, och många sovmorgnar. Då kommer huvudet fram från under täcket och med ögonen fortfarande stängda säger han skitsurt: ”Det är studiedag idag. SLÄCK. LAMPAN.”

Jaha. Och jag har 1. inte planerat att stanna hemma idag, får se hur det går att ordna. Och 2. hade jag vetat så hade jag kanske också fått sova lite till, var inte att lätt att gå upp 5 imorse. Trött som fasen, men helt klarvaken…  

Ungefär såhär känner jag mig just nu…
tired dude

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 reaktion på “The one with the day off

  1. Bittra mänskor i Catrin Hedlunds kommentarsfält? Tro fan det. Hon blåste min 12 åriga dotter på konsertbiljett. Inte kul när farmors julpengar går till sådant. Tror Catrin har lurat ett 100-tal (60 kända polisanmälningar) och med 5-10 i familjen och vänner så blir det en del ”bittra” kommentaret.

    • Hade någon lurat min son på konsertbiljetter så hade jag blivit riktigt arg, inte kul alls att se sitt barn besviket och ledset. Förstår helt klart att du tog illa vid dig. Men mår du då inte dåligt av att läsa hennes blogg? Blir du inte bittrare varje du läser något hon har skrivit? Varför göra så mot sig själv? Går ju inte att låta vara och gå vidare om man fastnar och låter ilskan ta över. Du gör ju det värre för dig själv genom att låta någon annan påverka hur du mår?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *