XLASH

Har lite bråttom så det blir en snabbis! Fick hem ett litet paket någon dag sen, som innehöll Xlash. För er som inte har hört talas om Xlash tidigare så är det ett ögonfransserum som ska göra ögonfransarna längre, fylligare och starkare. Efter 3-4 veckor ska man kunna se resultat. Perfekt om man inte gillar att sminka ögonen men ändå vill se fräsch ut.

Har hört från ganska många nu att Xlash är något av en mirakelkur för ögonfransarna, men jag förhåller mig neutral tills jag provat själv. Ska börja med det ikväll och återkommer igen om 3-4 veckor med en uppdatering på hur det har gått. Ska bli spännande att se om den lever upp till hypen.

Om ni ser någon om några veckor som står nere på Värnhemstorget och viftar frenetiskt med ögonfransarna så är det jag 😀 Easy, breezy, beautiful…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

6 svar på ”XLASH”

  1. Jag har testat Neulash och den kan jag verkligen rekommendera om inte Xlash funkar. Jag fick väldigt långa fransar av det. Flera frågade om jag hade lösögonfransar 🙂
    En 6ml flaska räckte 7-8 månader för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *