BORED

Hej hej! Det är så oerhört irriterande att vilja göra så mycket men samtidigt känna att man inte orkar. Jag blir sällan sjuk men den senaste veckan har jag varit så däckad att jag inte orkat göra något. Jag har mest bara varit hemma och tagit det lugnt, och knappt gjort någonting eller träffat någon av mina vänner. Vilket kan vara skönt till en början men blir riktigt tråkigt efter ett tag. Vet inte riktigt hur det här hänger ihop men jag verkar ha samlat på mig någon sorts förkylningsöverskottsenergi… d.v.s. jag vill jättegärna börja träna igen men kroppen orkar inte än. Kanske bara för att jag är uttråkad. För egentligen har jag nog inte så mycket energi som jag tror… halsen gör ont och hostan är jobbig.

Någon som vet hur länge man bör vänta med träning efter att ha varit sjuk?

Anyhow, det är meningen att jag ska träffa en vän imorgon. Frågan är om jag hinner bli bättre tills dess. Har ni några sköna helgplaner än?

En vinter för två år sedan då jag hade betydligt mer energi än idag. Älskar denna bilden. Frågan är vad jag gjorde på Entré Köpcenter mitt i natten med en sur (?) säkerhetsvakt bakom mig…?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *