NIGHT NIGHT

Hej… skriver bara lite kort nu.

Eftermiddagen/kvällen var lugn och nice. Det regnade en hel del, så det blev film och mys hemma, förutom en joggingrunda mellan skurarna. Övade lite matte och engelska med Jay och slösade en timme av kvällen på att prata i telefon med en vän. Kollade även på Inspector Gadget med Jay, långfilmen alltså. (Woohoo, nostalgi på hög nivå!).

Nu har jag tänkt se Slumdog Millionaire… ja, ja, jag vet att jag är sent ute. Har fortfarande inte sett den, men den ska tydligen vara bra?

Först ett par fina bilder som systern tog på mig och Jay förra veckan. Lägg märke till att på ena bilden så ler jag och Jay ser helt seriös ut, och på andra bilden är det tvärtom 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *