FESTIVAL

Hej fina läsare! Jag har hittills haft en jättefin dag. Förmiddagen var stressig, skulle hinna med en massa innan jag gav mig av. Klockan tolv skulle ju Jay uppträda på Malmöfestivalen, tillsammans med sin klass och andra klasser. Det var jättekul att se honom. De sjöng och hade lite moves till, haha, och var så himla duktiga. Det var tur med vädret också, inte en regndroppe överhuvudtaget. Strålande sol. Efteråt skulle barnen gå och äta med sin klassföreståndare på Burger King och då passade jag på att gå omkring på stan och kolla in festivalen. Har ju inte varit där de första dagarna. Personligen tycker jag festivalen är lite överhypad. Men det jag verkligen älskar med den (förutom maten – I loooooove food!!!) är att Malmö verkligen känns som en riktig storstad en gång om året under den enda veckan i augusti. Fullt med folk överallt och alla är glada 🙂 Just the way it should be.

Nu är vi hemma, och jag ska strax laga lite mat. Jag skulle upp till min granne en stund, men känner en huvudvärk på gång så får se hur det blir med det sen. Ha det fint, Tina är hungrig… nu ska det lagas… hörs!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 svar på ”FESTIVAL”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *