A PICTURE SAYS MORE THAN A THOUSAND WORDS

Är riktigt trött nu, har knappt hunnit andas idag. Vi kom hem vid halv nio, så nu har vi bara hunnit äta kvällsmat, och Jay ligger i sängen och håller på  att somna.

Det var total kaos på skolan. Det var meningen att det skulle finnas olika ”stationer” med olika saker man skulle göra, samt en tipsrunda följt av fika. Det var tänkt så. I teorin. Men i praktiken var det en helt annan sak. Har nog aldrig sett så många ungar med tillhörande föräldrar och syskon på ett och samma ställe. Och alla sprang omkring och lekte lite som de ville. Vilket i och för sig var rätt nice, för då kunde jag luta mig tillbaka i solen och leka med mobilen. Dessutom var det roligt att se Jay leka och umgås med sina vänner. Jag som trodde att jag hade en liten blygis – hah! Han var boss på skolgården. Det är visst bara med folk han aldrig träffat innan som han är blyg av sig första gången, för idag såg jag inget av det alls.

Nu ska jag kolla lite på The Big Bang Theory och sen sova. Men först ska jag lägga upp lite bilder från idag 🙂 Ta hand om er.

 

Look, no hands! Blåste mycket, fick hålla i både linnet och kjolen, och räcket så att jag inte skulle trilla baklänges.


 

Jay på skolgården.

 

Jay och hans kompis.

 

Min stilige kille

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *