ROLLING, ROLLING, ROLLING ON THE RIVER

Hej hej! Är så mätt att jag inte orkar röra mig en millimeter. Fick praktiskt taget rulla fram till datorn 😛

Det var en fin dag idag. Var uppe hos grannen, Jay blev överlycklig eftersom han fick leka med hennes lilla hund. Känner pressen… to buy or not to buy a dog… Det var så roligt att lyssna på när Jay pratade med hunden. Trots att det såklart var en ganska ensidig konversation (hade varit lite underligt annars…) Han sa: ”Nej, du får inte bita min keps, annars blir det konsekvenser”. Han lät exakt som jag, när jag brukar prata med honom!!! 🙂

Nu ska jag koppla av lite med en bok eller en film (om jag orkar rulla fram till tv:n…), men först ska jag natta Jay och läsa godnattsaga för honom. Hörs sen kanske!

Nyduschad, nyborstad och nykrämad kille väntar på sin godnattsaga 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *