MIGRAINE IS A B****

Hej alla! Har ni en fin måndagsförmiddag? Själv vaknade jag med huvudvärk i morse. Kom hem sent igår, och lade mig med migrän. Så jag antar att huvudvärken idag ska ses som framsteg åt rätt håll. Sort of.

Igår var i alla fall en skön söndag. Först var vi hemma och åt pannkakor med sylt och jordgubbar och vaniljgrädde, som är Jays favvo. Sen var vi ute lite och efter det stack vi hem till föräldrarna och syster nr 1. Där hängde vi en stund och pratade och spelade playstation och lyssnade på 150 Demi Lovato låtar. Min syster avgudar henne. Efter det mötte jag upp syster nr 2 och hennes hund Nalla. Jay var kvar hos föräldrarna och spelade med syrra nr 1. Jag och syrra nr 2 samt tillhörande rottweiler gick en lååång runda. I början såg det ut som att Mother Nature skulle jävlas med oss och framkalla både åska och regn, men faran gick över och mot slutet blev det till och med fint väder. Blev ännu mer inställd på att köpa hund efter den där rundan.

Efter rundan var vi kvar hos syrra nr 1 och kollade på serier och sådant. Vi kom hem sent, och på kvällen fick jag världens migrän. Efter flera timmar lyckades jag somna, men vaknade vid 5 av att huvudet värkte. Tog lite piller och la mig någon timme igen. Nu har det blivit en aning bättre men det känns som att det blir Panodil dags snart igen. Nu måste jag få lite näring i mig. Hörs sen!

Nalla på hundgården.
 

Hon fick tag i en pinne och ville inte gå därifrån…
 

Såhär cool ser man ut bredvid en 50 kilos rottweiler 🙂
 

Välförtjänt drickpaus.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.