ANNIE, ARE YOU OK?

Fick en smärre kris precis när jag upptäckte att det inte fanns någon choklad hemma. Vet inte hur det överhuvudtaget är möjligt. Det har i alla fall löst sig nu, mental meltdown avstyrd.

Jag är i alla fall väldigt förvirrad för tillfället. Kan dock inte gå in på varför. Dessutom håller mina växter på att göra självmord. Kan de jävlarna bara inte själv-vattna sig eller något?!? Lyckas aldrig hålla liv i dem.

Ni får ursäkta om detta inlägget verkar en aning osammanhängande. Jag har inte en splittrad personlighet. Det är nog bara den extra energikicken jag känt på sistone som gör att jag får lite adhd tendenser. Väntar på att adrenalinnivån ska sjunka till reptilnivå, tills dess får ni stå ut med det. Man kanske borde måla om lägenheten? Eller något.

Sitter och lyssnar på Michael Jackson och äter Kina-puffar! Gangsta.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *