BIMBOS AT THE GYM

Alldeles i närheten av där jag bor finns ett gym. Jag tränar inte på detta gym, och inget annat heller för den delen. Tränade ett tag men slutade, tyckte det blev en aning jobbigt med killar som glodde och jämt skulle inleda konversationer med mig. Dessutom tyckte jag inte att just den träningsformen passade mig. Under den korta perioden då jag tränade på gym hade jag på mig långa träningstights, t-shirt och oftast (innan man fick upp värmen ordentligt, i alla fall) Adidas-hoodie över. Ganska vanlig och intetsägande standardklädsel på gym, trodde jag.

Döm om min förvåning när jag lyfte på blicken och såg mig omkring efter att ha varit helt inne i musiken och träningen. Nu var jag inte bara omgiven av grymtande svettiga killar som flexade bicepsen, utan även en hel flock med lättklädda brudar som såg ut som om gymmet var det sista de tänkte på när de valde klädsel innan de gick ut.

Jag kan förstå att det blir varmt och svettigt på gym. Jag förstår. Men kom igen för fasen. En ”träningstopp” (citationstecknen är till för att få ordet att riktigt drypa av sarkasm) som mer liknar en behå ur Victoria’s Secret senaste kollektion, ytte pytte små… hmm… shorts? Hotpants? Trosor? Hittar inte rätt ord här. Det var full make-up som gällde, vi snackar mascara, kajal, läppglans, hela fadderullan. På vissa såg man till och med att de hade använt foundation och grejer. Jag kan bara säga så här, färgad foundation hör inte hemma på gym. Det syns. Det blir ränder. People sweat. Lite zebra-varning.

De här stackars tappade själarna stod och kråmade sig framför speglarna (hela ena väggen av gymmet var spegelklädd) medan de tränade lite halvt-om-halvt och spanade runt för att se om killarna lade märke till dem.

Jag fick en sådan där konstig känsla medan jag var där, som om jag befann mig på en helt främmande planet bland exotiska och lite underliga, för mig helt okända, varelser.

Jag tänker inte komma med råd och pekpinnar, men jag kunde dra en ganska så självklar slutsats efter att ha observerat detta i ungefär en kvart. Kvinnor är allt annat än sexiga med tuttarna upp-pressade till hakan, mascaran under ögonen (emo-varning), svettränder på kinderna av för mycket foundation, och Pippi Långstrump-tofsar. Det borde för övrigt finnas en lag mot överdrivet användande av brun-utan-sol creme.

And that’s all I have to say about that!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

13 svar på ”BIMBOS AT THE GYM”

 1. Åh, men tack så mycket! Jättekul att höra! 🙂

  Och ååh, vad jag skrattar när jag läser ditt inlägg och kan verkligen hålla med dig. Verkar inte spela någon roll vart i landet man befinner sig så ser gymmen likadana ut, haha.

 2. Jag ville bara kika in och säga tack för kommentaren, alltid kul när de går åt det hållet, och passar på att säga tack för en bra blogg, som f.ö går raka vägen in på länklistan. Hoppas du får en helt sjukt grym fredag 🙂

 3. Jag håller fullständigt med dej!
  Jag hade dock alltid mascara på mej nät ja träna, men de va för att ja åkte direkt från jobbet.. Ja skulle aldrig sminka mej innan bara för att gå till gymmet,
  När ja tränade hade ja mjukisbyxor och en sliten thischa, och ja blir nästan rädd när man ser hur små binbosarna klär sig. Man undrar vad de gör där?!

  Sv
  Jaa tiden går så sjukt snabbt.. Vilgot är redan 3 månader.. De är de snabbaste månaderna jag varit med om :O

  1. Ja, det är ju en annan sak, om man kommer direkt från jobbet.

   Haha, ja, man undrar det… de kanske gick fel…? 😀

   Ha en fin fredagskväll.

 4. I had to use bing translator but I think I understood what you were trying to say. 🙂 Too much make up in the gym is a no-no

  1. The translator probably made everything sound slightly retarded 🙂 But yes, that was kind of my point. Why would anyone even bother putting make up on before going to the gym?

 5. Hahaha! Ja kära nån då. Jag brukar tänka om mej själv att om jag gymmade duktigt och hade snygga muskler och en snygg kropp att visa upp så kanske jag skulle gå runt lite mera lättklädd för att visa upp mej själv och hur hårt jag jobbat för att se bättre ut. Men egentligen, varje gång jag någonsin fått uppskattade blickar uppifrån och ner av okända män har jag så djupt och innerligt önskat att jag kunnat dra världens största gamla indian poncho över hela mej.

  Men du det finns många gym och de brukar alla ha ganska olika atmosfär och typ av människor som går dit. Ofta kan ett gym bli känt för att där finns snygga, lättklädda brudar och att det flirtas hej vilt, sen finns det mera svettiga gym och tjejgym osv. Ifall du nån gång vill testa på nytt då =)

  1. Haha! Ja, det är inte ens det där med hur man klär sig… egentligen. Man märker vilka som går till gymmet för att träna och vilka som går dit av andra anledningar. Går man dit med 1,5 kg smink i fejjan så är det inte för att man hoppas på en bra workout.
   Nej, jag håller med dig, kan vara sjukt obehagligt. Det värsta är när det är en grupp på 3-4 män som glor, då vill man bara sjunka under golvet.

   Haha, vem vet? Det kanske kommer en dag när man hittar mig inne på ett gym igen. Men det lär nog inte bli i närmaste taget 🙂
   Ha en fin dag!

 6. gud vilken jobbig människa du verkar vara. Låt folk va hur dem vill. Och det här med rasism du snackar om är precis likadant på andra hållet. Många svenskar får också skit om du förstår vad jag menar. Alla vet ju hur illa Malmö är nuförtiden… (bor själv i Malmö) ursäkta var bara tvungen att skriva. kom in på din blogg för jag sökte på ögonfransförlängning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *