ELLE VARNER AND J. COLE

Follow my blog with Bloglovin

Jag och Jay har bara latat oss idag. Allt annat får vänta. Solen skiner och jag är lycklig. Vi har varit och handlat och ätit och ska ut lite senare igen en stund. Sen blir det nörd kväll med vänner.

Har en del lite mer privata inlägg jag skulle vilja lägga upp (av det lite allvarligare slaget) men det får vänta ett tag till, har inte lust att dra ner mitt humör nu när det är på topp. Hoppas att ni alla har en underbar dag 🙂

Lyssnar på denna och njuter av ett glas iskall Coca Cola. Jag säger som jag alltid gör: När en kvinna vill ha en man mer än hon vill ha ett par nya skor, då kan han vara säker på att hon verkligen vill ha honom 😀 

Elle Varner och J. Cole. Gillar hennes outfit, kombinationen med den orangea kavajen. Enjoy!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”ELLE VARNER AND J. COLE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *