I KNOW WE’RE COOL

Hej fina människor, hur är eran söndag? Finns bara ett ord att beskriva min dag (hittills) på: SLÖ. Eller nu kom jag att tänka på en massa synonymer… seg, långsam, lat etc. Ni fattar. Det enda jag har gjort idag (hittills) är degat i soffan, ätit frukost, kollat på Modern Family, varit nere och handlat (vilken plåga att behöva resa på sig ur soffan – men sockret var slut och jag var sugen på kaffe), tänkt en massa, ätit lunch och pratat en timme i telefon med en vän. That’s about it. Och jo, jag gick ner med soporna. Produktivitet is my middle name.

Vi var uppe till ca 3 igår och kollade på film och pratade och övade danskoreografi och pratade lite till. Så kan det gå. Jag sov fram till 8 (framsteg!) och vaknade pigg och utvilad. Jag var så pass pigg att jag bestämde för att det var en bra strategi, och därför förflyttade jag mig endast från sängen till soffan. Ville ju inte bryta mönstret. Normalt sett är det alltid något som måste göras och fixas, men inte idag. Eller jo, egentligen finns det saker jag borde ha gjort istället, men varje gång dessa dök upp i skallen på mig så blockerade jag medvetet tankeflödet. Jag börjar bli rätt duktig på det nu.

Det är så tyst här utan Jay. För tyst. Jag kan höra mig själv andas. Ska hämta honom vid 6 på kvällen. Då ska vi ha söndagsmys (japp, hemma hos oss har man ett sorts mys för varje dag i veckan) och äta söndagsmat (pizza) och kolla på film.

Med detta säger jag hejdå för tillfället, måste återgå till degandet. Först en låt. Jag gillar videon, stylingen, miljöerna, allt. Enjoy!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *