MODERN FAMILY

Hej, hej… Sorry för den dåliga uppdateringen. Satt i telefon med en vän hela kvällen plus halva natten igår. Det var… intressant.

Idag har jag inte alls varit hemma, förutom på morgonen. Vi blev upphämtade vid tolv av mina föräldrar och lillasyster och sen bar det av till Folkets Park. Jay skulle nämligen uppträda på Moriska Paviljongen tillsammans med sin klass och flera andra tvåor från andra skolor i Malmö. Det var Kulturskolan som hade ordnat det hela, de hade varit på skolorna och övat med barnen hela terminen inför detta. Och idag uppträdde min lille kille med ”Tvåornas Kör”, som det heter. Var jättekul att se. Riktigt mycket folk – alla barnen hade med sig tillhörande föräldrar samt övriga familjemedlemmar. Det enda negativa var att det började hagla (i JUNI!!!) precis när vi stod utanför Moriskan och väntade på att få komma in.

Efteråt åkte vi hem till mina föräldrar och hängde med lillasyster och kollade på Modern Family medan Jay spelade Infamous. Hur kan jag ha missat denna serie??? Den är ju sjukt rolig! Vi hann även med att se Thor. Jay hade roligt, precis hans typ av film. Så det blev en fin, mysig lördag.

Vi kom hem sent, och nu ligger Jay och sover. Jag är inte alls trött trots att jag borde vara det, så jag ska nog kolla på något och äta. Blir eventuellt ett inlägg lite senare ikväll, annars får ni sova gott 🙂

Några bilder från föreställningen:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *