PICTURES

Detta har inte varit min dag. Jag sov dåligt, vaknade trött, är trött, kommer att vara trött tills jag får lägga mig. Jag kan inte, och har heller aldrig kunnat, sova på dagen. Får bara huvudvärk då. Så nu ”måste” jag vänta tills det blir acceptabel vuxenläggdags. Är 8 för tidigt…?

Jay sitter och gör läxorna och jag betalar räkningar och kollar mail. Festligt. En vän skulle komma upp senare ikväll och hänga med mig en stund, men är så trött att jag nog tyvärr blir tvungen att ringa henne och skjuta upp. Kan inte föra en konversation i detta tillstånd. Kan inte svara på tilltal just nu. Andas jag ens? Kände efter precis. Jag kan inte hitta någon PULS!!! WTF?

Blir inga nya bilder idag, jag och min kamera kommer inte överens. Lägger upp några halvgamla istället.

Hörs sen!

En bild på min fine. Från förra sommaren.

En på oss båda när Jay bara var 3, tror jag.

Och en på mig, en kväll i Köpenhamn, ca 2 år sedan.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *