COSY DAY

Det är helt otroligt vad sömn kan göra för ens välbefinnande. Jag sover väldigt lite, inte för att jag vill utan för att jag inte kan. Men idag vaknade jag pigg och utvilad. Lade mig ganska tidigt igår. Sov fram till 6, djupt och drömlöst. Läste ett tag tills Jay vaknade vid halv 9. Sen dess har vi bara ätit frukost och tagit det lugnt och spelat olika playstation spel. Ska fixa lunch nu och sen ska vi ut en stund. Det är riktigt konstigt (oförutsägbart) väder idag – regn, vind, solsken, kallt och varmt om vartannat. Man får passa på mellan regnskurarna.

Blev inga bilder igår så här kommer en gammal från förrförra sommaren. Vill ha riktig sommar NU!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *