DAY OUT

Hej alla! Har inte blivit mycket skrivande idag heller, vi har i stort sett varit ute hela dagen. Strax efter lunch stack vi ut. Vi tog med oss dricka och mackor och promenerade från Värnhem till Nobeltorget (finns en jättefin tema-lekplats där). Där hängde vi sedan fram till sen eftermiddag, och var inte hemma förrän 6. Sanden där är som strandsand så den är väldigt svår att få bort ur håret. Och när jag leker, så menar jag allvar 🙂 Alltså var det ett helvete i duschen när man väl kommit hem att få ur alla sandkornen ur håret. Jag har dessutom tjockt och långt (relativt) hår. Och Jays hår ska vi inte ens snacka om! Tog mig en timme att kamma/tvätta ur all sand ur hans hår.

Anyhow, vi har bara ätit och tagit det lugnt sen dess. Nu ska jag ringa en vän och sen ska jag natta Jay. Efter det blir det film och Toblerone. Japp, jag äter sött på en vardag. Gangsta. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *