LAZY DAYS

Ploppar in här en snabbis för att säga hej. HEJ!

Jay är fortfarande sjuk, stackarn. Han har varit hemma med feber hela veckan, och idag har vi äntligen tid för ett läkarbesök nere på vårdcentralen. Själv mår jag heller inte sådär jättebra, men har dock än så länge sluppit feber. Annars är jag väldigt sällan sjuk, så förhoppningsvis slipper jag även denna gången.

Som ni förstår är det inte så mycket action här just nu. Lillfisen har mest legat hoprullad som en liten pølsekorv framför tv:n och ömsom sovit, ömsom kollat på film. Detta innebär givetvis att även Tina (ja, jag pratar om mig själv i tredje person – how messed up is that…) har avverkat en bunte barnvänliga filmer. Bara för det ska jag göra uppror och se en riktigt bloddrypande film ikväll, när Jay har somnat. Bara för att påminna mig själv om att jag är vuxen.

Aja, ny tid – ny strid. Hörs sen, gott folk. Nu ska jag gå och mixa till en vitaminboost åt lillskrutten.

Såhär har det sett ut hos oss de senaste dagarna. Älskade Jay a.k.a. pølsekorv.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

11 svar på ”LAZY DAYS”

 1. SV:
  Min stora kille brukar gå i sömnen med. Eller rättare sagt han leker på sitt rum på natten. Antagligen i sömnen. Vill ju inte gå upp till honom och riskera att väcka han, för det ska man ju inte göra med sömngångare.
  Fin blogg btw 🙂
  Ett tips med växterna: Näringspinnar! Till och med jag har fått mina växter att överleva 🙂 Och jag är kass på att ta hand om mina växter 🙂 Näringspinnar finns för både gröna och blommande växter och är skitbra 🙂
  Ha en fin kväll!

  1. Tack så mycket 🙂

   Ah, vad bra 🙂 Ska införskaffa mig en bunte näringspinnar! Tack för tipset.
   Ha en fin eftermiddag/ kväll.

 2. Svar till Tina:
  jo det är en kamp och det har faktiskt varit rätt lugnt nu detta året utan många återfall och inläggningar.. bara lite återkoller var 3e månad.
  men nu denna månad e den ja gruvat mig för så länge!
  tack!!

 3. Hehe, Jo du har varit inne förut och kommenterat, men det gör väl inget om du kommenterar fler gånger. Speciellt inte med så där fina kommentarer, jag blir ju fylld av massor av energi, kanske mina ögon slutar gå i kors snart 😉

  Trist att han fortfarande är sjuk sonen. Nu får de där elaka bacillerna ta och flyga sin kos ut genom fönstret.
  Kram på er.

 4. Visst känner man sig otroligt hjälplös som förälder när ens barn är sjuka. Man skulle göra vad som helst för att byta plats med dem 🙁

  Hoppas Jay är på bättringsvägen och att ni fick bra rådgivning på sjukhuset. Just hög feber och barn har jag någonting mot då min son hade feber i sex dagar utan att dem så mycket som tog på min son på sjukhuset. Detta var i samband med svininfluensan för några år sedan. Det slutade med att vi fick åka med blåljus in på sjukhuset och låta honom ligga med dropp i tre dagar…

  Nu i efterhand önskar jag att jag anmält alla sjukhus som ambulanspersonalen gav mig rådet att göra – som inte ens tog sig tid att titta på honom….

  <3

  Krama om Jay från oss och se till att han blir frisk. 🙂

  1. Ja, håller med. Det är otroligt jobbigt 🙁
   Ja, han verkar må en aning bättre, fick konstaterat att det var en infektion i övre luftvägarna. Men läkaren var nonchalant och otrevlig.
   Men gud så hemskt! När man söker läkarhjälp för sitt barn så är väl det minsta man kan begära respekt. Samt att man blir tagen på allvar. Ja, håller med, man borde faktiskt anmäla sådant, varför ska de få komma undan med att behandla folk på det sättet? Tur att det slutade väl för din son. Man blir ledsen och rädd när man tänker på vad som kunde ha hänt p.g.a. läkarnas slarv.
   Tack så mycket 🙂
   Ha en jättefin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.