MIGRAINE

Huvudvärk is a bitch. Jag är fortfarande hemma och är sjuk, halsen gör ont och on top of that så har jag en begynnande huvudvärk (som jag hoppas inte går över i migrän… börjar se suddigt på ena ögat).

Men jag klagar inte för solen skiner 🙂 Jag har frusit konstant de senaste dagarna och saknar den sista värmeböljan från slutet på augusti. Jay har dock inget emot att det drar åt höst, han har redan börjat skriva önskelista inför julen…

Ska ta några huvudvärkstabletter och lägga mig ner en stund, men ville först bara passa på att önska er en underbar dag. Lägger även upp en bild, från i juni, tror jag. Alla mina senaste bilder är tyvärr kvar på min förra (numera pensionerade) laptop. Dessa ska jag dock föra över till en annan hårddisk under veckan, bare with me. Hörs!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *