MONDAY MIGRAINE

Hej fina läsare! Som ni säkert förstår av rubriken så har jag inte haft en speciellt bra dag. Var hemma hela morgonen/förmiddagen fram till 13 med migrän. Inte kul. Nu mår jag som jag alltid gör efter en migrän. Urvriden disktrasa som någon dessutom kört över med en bulldozer. Jay gör läxorna och snart blir det middag.

Neeeeej!!! Nu börjar jag se röda och svarta fläckar på ena ögat igen. Fanskapet är tillbaka… Tror bara att jag lyckades dämpa det tillfälligt med tabletter.

Aja… om jag inte ligger och tycker synd om mig själv och förbannar huvudsmärtan (vadå, dramatisk…?) så hörs vi senare.

En av de bästa sakerna med att bo i mitt i smeten är att det händer sånt här kul med jämna mellanrum. Bild från förra veckan, breakdance/hiphop tävling. Öppnade fönstert helt och satt och njöt av musiken och de duktiga dansarnas uppvisning.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ett svar på ”MONDAY MIGRAINE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *