TOUCH

Hej alla fina människor därute 🙂 Har ni haft en bra morgon/förmiddag?

Vaknade på jättebra humör och tänkte skriva ett ganska allvarligt inlägg idag, men det känns fel att börja dagen med det, så det får bli senare ikväll istället.

Blev inte så mycket playstation och nördande igår. De var bara här en stund, min granne mådde dåligt och blev tvungen att gå hem och lägga sig. Så efter att Jay hade somnat var jag uppe och kollade på en serie som heter ”Touch” med bl.a. Kiefer Sutherland och Danny Glover. Riktigt bra är den!

Skulle egentligen ut ikväll med en vän, men varken han eller jag kunde. Jay skulle egentligen till sin pappa idag, men nu blev det inte så. Och min vän fick förhinder. Aja, that’s life. Så det blir mys och film med Jay. Och såklart fler inlägg 🙂 Men först ska vi hälsa på min syster.

Här kommer trailern för Touch, men jag tycker inte riktigt att den visar hur bra och spännande serien är!

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”TOUCH”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *