SATURDAY MORNING

Det är ju strålande sol ute… nästan så man blir förvånad. Är det Sverige eller Barbados? (Ok, nu överdrev jag en aning…)

Jag och Jay har haft en mysig morgon. Vi har ätit frukost, spelat playstation och filosoferat. Nu är det snart dags för lunch. Sen vid 2-tiden ska Jay till sin pappa. Kommer sakna honom, som vanligt. Det känns tomt utan honom här hemma.

Vad ska ni hitta på idag? Själv ska jag (efter att jag lämnat Jay) hälsa på föräldrarna. Har inte så mycket mer att skriva för tillfället (eller nu ljög jag, har massor – ständigt saker som rör sig i huvudet på mig – men brist på tid), så vi hörs senare, ha en fin lördag i solen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”SATURDAY MORNING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *