SUCCESSFUL

Hej alla snygga människor! Och ni andra också! (Detta var givetvis ett skämt… infoga skratt NU). Har ni haft en fin dag hittills? Jag har!!! Har ett litet projekt på gång, och det har verkligen gått framåt med det den senaste tiden. Är så obeskrivligt glad så det går inte att beskriva. Ni vet den där känslan man får när man har uträttat något som man länge velat göra, och man ser resultaten av ens ansträngningar. Den känslan är underbar. Kan tyvärr inte berätta vad det rör sig om än, men snart, snart…

Nu ska jag laga mat med Jay (seriöst, något fel är det på mig om jag nämner mat i varje freaking inlägg?!?),  och sedan ska jag göra lite smågrejer, svara på mail, sortera kläder (håller på att rensa ut gammalt onödigt) etc.

Hörs sen!

Älskar utsikten från mitt fönster. Gillar att sitta här när jag skriver, svarar på mail etc.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”SUCCESSFUL”

  1. Den inte bara lever… den har typ börjat föröka sig…
    Du anar inte hur mycket vatten den blomman dricker. Varannan dag vattnar jag den. Annars börjar den hänga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *