The Kill. Me. Now. one

Hej alla! Har ni en fin dag? Hemma hos oss ligger energinivån på noll, både jag och Jay är helt sega. Vi kom nyligen hem och har hunnit äta. Kämpar med att hålla mig vaken, lägger jag mig innan 9-10 tiden så kommer jag vakna för tidigt… typ 4 på morgonen.

Har inte så mycket vettigt att säga idag, är för trött. Nu blir det filmmys med Jay (ingen av oss orkar göra något annat), samt färska jordgubbar följt av lite onyttiga men syndigt goda Toffifee 😛

Hörs lite senare.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

4 reaktion på “The Kill. Me. Now. one

    • Noooo, they’re all mine, all of them, nobody’s gonna touch my Toffifee’s, don’t even try to come close or you’ll lose a hand. Or an arm. Muahahaha (mental laugh)…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *