MIDSUMMER

Hej alla! Vaknade på jättebra humör idag, trots att mina grannar höll på med sin madrass-mambo hela natten, och hindrade mig från att få min skönhetssömn. Har storstädat och även hunnit med en shoppingrunda nere på Entré. Blir oftast Entré eftersom jag bor precis bredvid. Blev en väska, några nagellack och skor. Till Jay blev det nya Playstation spel samt en hatt. Av alla saker han ville ha så blev det just… en HATT. Cool kille jag har.

Nu är en av Jays kompisar hemma hos oss och de sitter och spelar. Senare kommer några vänner upp till oss och ska hänga här. Blir ett mini-midsommarfirande. Det ösregnar ute, och jag har aldrig varit mycket av en midsommarfirare. Men det blir i alla fall trevligt sällskap, god mat och bra musik ikväll. Och klarnar vädret upp under dagen så ska det även grillas nere på gården.

Ha en jättefin midsommar!!! 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *