21 JUMP STREET

Haha, antingen så är Jay grym på att vara sneaky eller så är jag väldigt lättlurad. Satt här och skulle precis börja kolla på film när jag kom på att jag skulle titta till Jay först och bädda om honom ordentligt. Brukar alltid gå in efter att han har somnat och se till att han har täcket på och ligger och sover fint. Eftersom han nu hade varit helt tyst ett bra tag antog jag att han hade somnat. Så jag smyger in och… då ligger Jay i sängen under täcket, med hörlurarna i öronen och lyssnar på musik i mobilen 🙂 När jag kom in och drog av honom täcket försökte han snabbt smuggla in mobilen under kudden, och sa: ”Nu väckte du mig, mamma! Tack för det… ” och fejk gäspade stort, samtidigt som han gav mig en sur blick och försökte få mig att känna mig skyldig över att jag ”väckte” honom.

Nu blir det film. Har tänkt se 21 Jump Street. Ha en fin natt.

Älskar minen han har här. ”Punk! Get that camera out of my face!”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *