FACEBOOK

Hej fina läsare! Har ni en bra morgon? Själv är jag förkyld men ute är det soooool!!! 🙂

Nu till det jag tänkte skriva om: Facebook! Jag gick upp, åt frukost och loggade in på fejjan för att kolla min mailbox. Och vad ser jag om inte 24 nya pokes (eller puffar – beroende på språkinställning). Suck.

Enligt min åsikt är puffandet en värdelös Facebook funktion som inte uppfyller något som helst syfte. Som jag skrev i en Fb- status för några dagar sedan: vad är egentligen poängen bakom puffandet? Har du något att säga till mig så finns både min inkorg som du kan maila till, eller vägg som du kan göra inlägg på, eller t.o.m. kommentera något jag lagt upp. Men sluta förihelskotta puffa mig! Jag är inte en piñata!

Hur förväntas man förhålla sig till en puff? Måste man puffa tillbaka? Känns lite förskoleaktigt. Kan man bara klicka på ”remove poke” utan att personen i fråga ser att jag har tagit bort dennes puff? Och vad händer sen: du puffar, jag puffar tillbaka, sen du igen, låt oss alla puffa tillsammans, puff, puff, PUFF!!! Stop the madness.

Något annat som jag tycker är riktigt irriterande är alla jäkla inbjudningar till diverse Villes (Farmville, Maffiaville, Ihavenothingelsetodoonfacebookbutsendstupidvilleinvitesville etc) och andra spel som Diamond Dash och liknande. Detta räknar jag som spam. Finns det något sätt att blockera alla dessa spelinbjudningar? Någon som vet? Slöseri med tid, vill du spela så skaffa dig en Playstation. Men håll dig borta från min Facebook.

Med detta sagt, ha en fin Facebook-fri dag så hörs vi sen!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

15 svar på ”FACEBOOK”

 1. HAHAHA vilket härligt inlägg! Jag är också sjukt emot all spam av facebookskit… Men vartusan ser man pokes? Jag har haft facebook sedan 2008 och har aldrig hittat något om pokes 😛 haha. Eller så är jag bara opoppis nog till att inte bli pokead. ^^

  Det ska, på något sätt, gå att avböja spelförfrågningar. Om det är på inställningar eller någon sekretessinställning vet jag inte. Men jag vet att det ska gå 😛

  Kram och lycka till! 😀

  1. Tackar, tackar 🙂 Ja, visst är det störigt. Om någon poke-ar (eller om man nu väljer att kalla det puffar) dig så meddelar facebook dig. Helt värdelöst, enligt min åsikt. Ja… tror nog att du har pokes du med, har för mig att det är något som finns på alla facebook profiler och inget som man kan ”stänga av” eller blockera. Hade varit bra om man hade kunnat göra det.
   Ja, du har säkert rätt, bara jag som inte har tålamod att gå igenom alla inställningar och grejer. Men ska ta tag i det.
   Tack, och ha en fin dag 🙂

 2. Moahaha. Du är ju helt fantastisk! Ditt skrivsätt får mig att dra på smilbanden mest hela tiden 🙂 Helt klart en läsvärd blogg! Det tackar vi för. Tack tack.

  Den där Facebook-funktionen är för övrigt helt värdelös. Fattar inte heller meningen med att poka varandra. Har fått för mig att det bara är killar som pokar tjejer de vill ligga med, men inte vågar ta kontakt med? Jag vet inte. Töntigt är det i alla fall.

  1. Men gud, så glad jag blev nu! 🙂 Tackar så hemskt mycket för dina vänliga ord. Made my day!

   Visst är den! Mm, det är väl något sådant. Men hur de här stackars killarna förväntar sig att hitta tjejer de kan ligga med när de inte ens vågar skriva till dem övergår mitt förstånd… Trams.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *