TEMPORARILY OUT OF SERVICE

Hej alla. Jag fungerar inte idag. Är beyond trött. Vet inte hur jag ska orka släpa mig igenom denna dagen. Var uppe sent igår och när jag väl lade mig kunde jag inte somna. Hjärnan var på högvarv och ville bearbeta diverse tankegångar istället för att bara hålla käften och släcka ner.

Har varit i zombie mode hela morgonen. Jay är hos sin pappa ikväll, vilket inte gör saker bättre heller – han är min ”pick-me-up” när jag är trött eller nere. Vem ska nu få mig att skratta idag? Aja, ska se till att umgås med honom nu fram till 2 i alla fall, då vi ska iväg. Sen får jag se vad jag hittar på. Ha en fin dag, hörs sen!

En dag när jag inte alls var trött…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *