MOTHER NATURE HAS SOME ’SPLAININ’ TO DO

Hej gott folk! Allt bra med er? Jag mår super! 🙂 Vilket är ganska förvånansvärt med tanke på att jag i stort sett inte sovit alls inatt. Efter att Jays pappa kommit och hämtat honom igår träffade jag en vän som hjälpte mig att få ordning på mitt hår. Hon gjorde det helt rakt och slätt, vilket jag själv aldrig lyckas riktigt bra med. Sen vid fem nånting träffade jag en annan vän. Kom inte hem förrän vid 7 i morse, sov typ 2 timmar och var helt slut när jag kom hem, men blev som en helt ny människa så fort jag hade fått lite mat och vatten i mig, och tagit en skön härlig dusch. Idag har jag bara tagit det lungt. Lagat mat till ikväll samt bakat. Städat lite, pratat i telefon med syrran, samt en vän, som snart åker iväg. Vi ska eventuellt ses en stund ikväll.

Ska ut och springa en runda innan jag hämtar Jay. Hörs sen!

P.S. Vad fan har hänt med vädret?!? Klarar inte detta mer. Ska sätta mig under en lampa och fejka sol och strand.

Inte för att den är speciellt bra. Men den påminner om sommaren.
 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *