EVERYONE IS SICK

Vi kunde ha börjat veckan bättre, jag och Jay. Den inleddes nämligen med feber, snuva, hosta och halsont, och i skrivande stund sitter vi och nyser ikapp. Redan fredag kväll verkade han förkyld, och under helgen kom det igång ordentligt. Han är hemma från skolan idag, och de senaste dagarna har vi bara myst och försökt kurera oss. Jag är helt seg, skallen förkylningsvärker och jag känner knappt några smaker när jag äter, vilket är hemskt för någon som älskar mat :-/ Oh, well. Ändå mysigt att få ha Jay helt för mig själv några dagar. Vi har kollat på film, spelat och läst. Nu ska jag strax slänga ihop en god fruktsallad, och hoppas att vitaminkicken hjälper. Jag tar sällan mediciner vid förkylningar etc, utan det blir massa téer med honung och kanel, frukt och liknande. Hörs kanske sen, nu när jag är sjuk så har jag en massa tid över…

Blir en repris på denna. Mango, kiwi, jordgubbar och vaniljfluff

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ett svar på ”EVERYONE IS SICK”

  1. No, taaaaaka……porcja witaminek, murowane szybkie wyzdrowienie, trzymamy kciuki za udana kuracje, wracajcie do sil. 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *