CHOCOLATE AS A SUBSTITUTE FOR…

… SLEEP!!!

Jag har sovit ca 3 timmar per natt den senaste veckan. Har haft huvudvärk konstant de senaste 3 dagarna. Dessutom är jag yr, frusen och kan inte hitta någon puls. Tror jag håller på att förvandlas till något väsen.

Detta botar jag såklart med choklad! (What else… ) Ställde mig i köket och körde en repris på min berömda chokladkaka. Jag äger ingen våg och skiter fullständigt i kalorier och grejer, tror jag ska ta en bit till. Kan höra den inifrån köket, den viskar ”Bite me! Bite me!”

Jag lever, befinner mig bara i dvala. Men kom ihåg, Tina loves you 🙂


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

10 svar på ”CHOCOLATE AS A SUBSTITUTE FOR…”

  1. Haloj! Tänkte bara tipsa om att jag har frågestund på min blogg just nu, om du undrar något är det bara att gå in och kommentera frågor!
    Den som ställer den bästa frågan vinner en länkning i min meny i en vecka!

    Puss, Mikaela!:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *