I’M BACK

Hej alla! I’m baaaaack 🙂 Hann ju ej skriva något igår.

Var hemma hos syrran igår och degade. Film, serier och skitsnack. Kom hem vid halv tolv någonting och då var det tänkt att jag skulle ut och dansa. Men jag hade varken lust eller ork, så jag hade en vän här istället. Vi gjorde tacos, kollade på film och apade oss. Somnade någon gång framåt 4-tiden (om inte senare…) och vaknade trots det riktigt utvilad idag. Gick ut och sprang en runda, och tränade också. Sen var det storstädning och lite annat. Efter att jag hade hämtat Jay hos hans pappa gick jag förbi mina föräldrar en stund. Nu är jag ÄNTLIGEN hemma och ska ta det lite lugnt. Ska natta Jay nu, och sen är det vuxentid. Sömnbristen börjar komma ikapp mig nu, så det blir nog bara film för min del idag. Eller läsa.

Trött, tröttare, tröttast… 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”I’M BACK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *