SLIGHTLY RETARDED INSECT

Hej alla. Jag har, som ni kanske sett, inte alls skrivit mycket sen förra veckan. Har känt mig trött och oinspirerad. Jag har sovit dåligt och tappat aptiten. Det är annars inget rent fysiskt fel med mig, mår i övrigt bra. Och med tanke på att jag både sprungit och tränat borde jag stupa i säng på kvällarna, men inte fasen blir det någon sömn. Inte gnäll, mer en förklaring till varför ni inte sett mig här.

Ser att jag har en hel del läsare från icke svenskspråkiga länder. Och innan ni får panik, NEJ, jag kan inte se vilka ni är, muahaha (evil laugh)… Kul att se att ni tittar in 🙂 Dock vill jag återigen be om ursäkt för den bristfälliga (milt uttryckt) google translator appen, som gör att jag låter smått efterbliven, med inslag av schizofreni/ADHD/autism. (Obs! Inget illa menat mot personer med dessa tillstånd/sjukdomar). Det är appen… Själv talar jag utmärkt svenska. Ja, jag skryter. Medvetet 😉 Gangsta.

Hoppas ni fortsätter titta in ändå.

Försöker vara ute så mycket som möjligt nu när det är varmt ute. Jag är som de där irriterande insekterna som dras till ljus och värme… Var ute hela dagen idag. Var trött och inte alls på foto-humör men Jay lyckades få en bild på mig ändå.

Ska äta nu, hörs… förhoppningsvis snart.

Jay gick loss med kameran idag…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *