BLACK DRAMA

Done! Allt klart. Finns ingen som shoppar så snabbt som jag. Jag är som en robot med sökfunktion. Spårar föremålet, zoomar in det, betraktar i ca 5 sekunder, köper. Smidigt och snabbt. Var ganska mycket folk på Entré. Värst i BR som vanligt. Fullt med högljudda småbarn som tiggde leksaker från sina stressade föräldrar. Hittade något till Jay 🙂 Köpte en klänning, och sandaletter inne på Scorett (älskar Scorett) till mig själv (ja, ja, jag vet… shoeholic). Är dock ganska kyligt ute så idag blir det Converse och byxor. Fixade även Mors Dags present. Ska till föräldrarna innan jag hämtar Jay vid 6.

Hittade även min favoritmascara, Maybelline ”Black Drama”. Den är riktigt bra, ett lager räcker och det ser ut som om man har världens finaste ögonfransar.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *