GOOD MORNING

Vaknade till tråkigt väder och saknar Jay. Känns jättekonstigt att vakna i en tom lägenhet. Saknar min baby och längtar tills jag ska hämta honom på kvällen.

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår kväll. Var hos systern till ganska sent, kom hem vid midnatt och var så trött att jag bara ville stanna hemma. Nu blir ju sällan saker så som jag har planerat dem… en granne hade Eurovision Song Contest fest och ville att jag skulle komma upp. Har aldrig sett så många människor i en så liten lägenhet. Ska vara snäll och inte nämna något om hur mycket jag avskyr ESC…  Stannade knappt en timme, var så trött.

Nu har jag i alla fall ätit en god frukost och kollat på The Big Bang Theory samtidigt. Om en stund ska jag hoppa in i duschen och sen ner till Entré innan allt shoppingberoende folk hinner dit. Det finns inget värre än shoppande tjejer. Jag aktar mig för dem. De är skoningslösa.

Vi hörs lite senare.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *