CHOCOLATE

Hej alla fina!

Vaknade av att jag tänkte på choklad – skumt, jag vet… Så nu har jag velat äta choklad sen 6 på morgonen, och tyvärr fanns det inget sådant hemma hos mig. Vit Toblerone, my god, så gott. Är det någon som vet var man kan hitta vit Toblerone??? Har frågat nere på Coop, men de hade bara den vanliga 🙁 Eller Noblesse, mintchokladsmak, mmm… snart är det lunch och då ska det fanimej inhandlas 3 kg choklad!

Fortfarande grått och trist ute. Mother Nature förtjänar en omgång. Inte konstigt att folk i detta landet är buttra och bittra. GIVE US SOME SUN, DAMMIT!!!

Skriver mer sen, när jag har tid, ska äta nu, chokladshoppa samt hitta en bok – alla mina här hemma är utlästa och jag känner mig smått handikappad utan litteratur.

Forgive me for what I’m about to post now! 🙂 Är man beroende så är man!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *