FOOD TIME

Hej hej, har ni haft en fin dag? Själv springer jag mellan köket och vardagsrummet, håller på att grilla kyckling och laga potatiskroketter, samt hacka sallad. Mums! Amel Larrieux i högtalarna och goda dofter från spisen. Vem har sagt att matlagning behöver vara tråkigt… 🙂 Jay har gjort klart läxorna och spelar lite Playstation nu. Jag är sååå trött, ska bli skönt att få slänga sig ner i sängen senare.

Blev ingen choklad för min del tidigare, inte någon ny bok heller. Hann inte 🙁 Har sprungit runt som en stucken gris hela dagen idag. Hade inte tid att sätta mig ner och skriva förrän nu. Nu är frågan… orkar man ta sig ner till Coop efter maten? Fördelen med att bo mitt i stan är ju att man har nära till precis allt. Vi ska i alla fall käka här nu, skriver mer sen.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *