EVERYDAY LUXURY AND SUNSHINE

Vaknade av att Jay gjorde frukost på sängen åt mig 🙂 Mackor, kaffe och frukt. Vaknade egentligen redan vid 6 av att huvudet sprängde, gick upp, tog Panodil och gick och lade mig igen. Vid nio kom lillkillen smygande in med en stor bricka och världens finaste leende. Efter frukosten har vi bara tagit det lugnt. Huvudet känns fortfarande tungt, även om det värsta är borta. Nu kom en av Jays kompisar upp till oss, så jag har lite vuxentid för mig själv. Senare ska jag eventuellt möta upp en vän och hennes son i stan, vi ska alla sätta oss i solen och äta glass 🙂

Hörs sen, gott folk! Njut av solen!

En dag hos systern, förra vintern…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *