LOSING ISAIAH

Jag är så trött att bokstäverna flyter samman. Ska fatta mig kort.

Eftersom det bokstavligen talat har varit en mestadels grå dag, så var Jay och jag inne under förmiddagen. Vi spelade Playstation, blev en massa FIFA och Battlefield. Sedan kom Jays kompis upp till oss, och medan killarna lekte så passade jag på att kolla på en film. Jag såg ”Losing Isaiah”, med bl.a. Halle Berry och Jessica Lange. Gripande och sevärd. Klipp nedan.

Efter att Jays kompis gått hem hade vi tur, det slutade regna och vi gick en liten runda, passade på att handla med oss en massa frukt, samt lite godis (sue me… 😛 ). Nu sitter vi och kollar på Gladiatorerna och mumsar Kinapuffar.

Blir en lugn kväll idag. Jag vill bara… sova.

SOVA.

Tröttis… Bilden är inte ny, men det är ungefär så jag känner mig idag. Grå.
 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *