FRIDAY THE 13TH

Hej fina! Det är visserligen den 13:de idag, men min fredag den 13:de inföll redan igår. Var en jobbig dag. Hade ont i huvudet nästan hela dagen och kunde inte göra något under eftermiddagen. Låg och led på soffan bredvid Jay. Stackars lillkillen fick leka mycket för sig själv igår, kunde inte be någon av hans kompisar komma upp heller eftersom ljudnivån då hade gjort huvudvärken ännu värre. Men han var så fin mot mig igår, min lille.

Idag vaknade jag på superhumör. Huvudet känns 10 ton lättare och jag har fullt med energi, även fast jag känner mig bakis (som jag alltid gör efter huvudvärk/migrän).

Satt och målade hela morgonen/förmiddagen och nu ska vi strax ut och spela fotboll. Under helgen är det tänkt att vi ska träffa en vän och hennes dotter och bege oss till Folkets Park, men det beror lite på vädret. Inte så kul att åka karusell i ösregn 🙁

Ha en fin dag, hörs sen!

En annan gång i Folkets Park. Jay och hans kompis uppe på karusellen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *