COLD

Hej hej! Jävlar vad kallt det är idag! Jag hade jacka på mig! I juli! 17 grader är ingen sommar…

Aja, vi hade kul i alla fall. Vi var nere i Rörsjöparken och lekte och spelade fotboll. Sedan gick vi en liten promenad och handlade även lite innan vi gick upp igen. Nu sitter Jay och kollar på Vampyrskolan och äter hemlagad chokladmousse med jordgubbar. Själv har jag en stund för mig själv nu och tänkte kolla på någon serie, sen blir det nog en kvällsrunda ute, om vi hinner. Bäst att passa på medan det är sol.

Därifrån jag sitter nu, vid mitt skrivbord, har jag utsikt rakt över torget, där skejtarna håller till och övar. De killarna verkar vara gjorda av stål. De skejtar, ramlar ganska illa, och reser sig upp nästan direkt. Ibland när någon ramlat riktigt illa undar jag om jag borde öppna fönstret och fråga om de behöver ambulanshjälp, men snubbarna bara reser sig upp och fortsätter skejta. Man kanske borde slänga ner lite hjälmar till dem…

Hörs sen!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.