PICTURES

Lyckades somna tidigt men blev väckt av min mamma som ringde mig… eftersom det har inträffat en olycka i stan. Och eftersom jag bor i stan så resonerar hon som så att jag säkerligen var inblandad i olyckan på ett eller annat sätt. Kommer ihåg att hon ringde mig när jag var ute precis efter flygattackerna i USA för att kolla om jag levde. Eftersom hon trodde att det var ett nytt världskrig på gång.

Anyhow, nu är det ju hopplöst att försöka somna om igen, lite avundsjuk är jag på Jay som ligger i sitt rum och sover tungt. Ska väl kolla på tv. Eller något. Den där tredje koppen kaffe vid halv åtta var nog ingen bra idé…

Innan jag säger godnatt till er passar jag på att slänga upp några bilder från idag.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *