LOVE IS IN THE AIR

Hej fina människor! Sitter här och äter smultronmunkar och ska snart kolla lite på Modern Family. Men först ska jag bara gratta syrran som firar 8 år med sin pojkvän idag!!! 8 år!!! Grattis till er båda 🙂 Förväntar mig en V.I.P. inbjudan till bröllopet.

Dessutom berättade Jay för mig häromdagen att han är kär!!! Satte kaffet i halsen. Bokstavligen. Min lille baby är kär 🙂 Ok, vi har lite olika syn på det här med kärlek, han menar mer att det inte är helt frånstötande att leka med henne på rasterna, samt att hon inte är lika jobbig som de andra tjejerna i klassen. Så jag behöver nog inte oroa mig än för att någon flickunge ska stjäla hans hjärta, som ju tillhör mig för tillfället. Men ändå. Fast han har bra smak, måste jag säga. Flickan är söt.

Eftersom det ligger en massa kärlek i luften så lägger jag upp en passande låt. ”Because I got high” med Afroman.

Ni trodde väl inte att jag menade allvar…
 

P.S. Tar gärna emot överbliven kärlek med icke utgånget bäst före datum…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”LOVE IS IN THE AIR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *