PLASTIC FANTASTIC

Vi har precis kollat färdigt på den första filmen, och jag har tvingat med våld snällt bett min vän att gå ner och handla glass innan videobutiken stänger. Fick en obeskrivlig craving efter Ben & Jerry’s 🙂 Så medan han är nere och handlar passar lata jag på att göra ett snabbt inlägg.

Jag är inte emot plastikkirurgi. Inte alls. Men allt bör göras med måtta. Annars finns det risk att det slutar väldigt illa. Jag har ofta undrat över vad som får folk att förstöra sina kroppar på detta sättet. Du har ju bara en kropp, ett ansikte. Du kan inte gå tillbaka och få det ogjort! Vill man operera sig bör man tänka efter noga. Och länge. Och sluta medan man fortfarande ser mänsklig ut.

Varför?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *