THE BLOB

Hej! Jay är hos sin pappa nu, och jag har varit ute och sprungit, lagat mat och käkat. Nu har jag precis kollat färdigt på ett avsnitt av ”Touch” och ska städa lite innan min vän kommer upp. Vi ska kolla på skräckfilm 🙂 Tycker dock det är svårt att hitta bra skräckfilmer. Finns för många dåliga b-rullar därute. De bästa är psykologiska thrillers med skräckinslag (som t.ex. ”The fourth floor”, ”Gothika” och ”What lies beneath”, och inte renodlade skräckfilmer eller slasher-movies. Tips emottages tacksamt.

Jag saknar min lille kille 🙁 Tystnaden är påtaglig här utan honom.

Finns det någon sämre b-skräckis än denna… hoppas jag inte behöver se något sådant ikväll…
 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *