PRIORITIES

Hej! Jag har medvetet valt att fokusera på att få Jay att må så bra som möjligt nu, med tanke på situationen, så därför kanske ni inte ser mig här lika ofta som innan. Jag ska så klart försöka att skriva lite då och då under dagarna, men väljer att spendera så mycket tid med honom som möjligt och göra roliga saker tillsammans. Jag hoppas att ni förstår.

Anyhow, vill bara önska er en trevlig dag, solen skiner och jag tycker att ni ska passa på att le mot så många som möjligt som ni träffar på under dagen. Var lyckliga och ta vara på varje stund. Satt här och tänkte på min skruttis, längtar till eftermiddagen så vi ska ut och spela fotboll och busa. Nu blir det tidig lunch, ha det fint så hörs vi.

Arkivbild från våren detta året.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *