SPIDERMAN

Hej alla fina! Hur har er dag varit? Vår har varit bra, jag och Jay har varit ute och handlat och spelat fotboll nere i parken. Nu ska vi äta middag och sen blir det läxläsning med Jay.

Denna veckan känns det som att hösten har kommit för att stanna. Löven faller och ändrar färg. Det finns en ny kyla i luften som inte fanns där förut, skarpare. Jag är en riktig sommarmänniska, men jag måste medge att det blir vackert ute när det är höst, i alla fall de dagar då solen är framme. Men det jag inte klarar av är kylan. Min kropp är inte gjord för kyla.

Nu blir det mat! 🙂

Det finns en anledning till att jag kallar honom för Spiderman…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”SPIDERMAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *