REMEMBER ME

Hej, alla ni som inte har lagt er ännu! Själv är jag vampyr och sover knappt, så jag ska kolla på film nu, har jag tänkt mig. Jag har svårt för typiska tjejfilmer (om man får kategorisera…), tycker att de ofta blir lite småtråkiga och likadana. Men eftersom jag på senare tid bara sett en massa tunga och djupa filmer, samt skräckfilmer, så är mitt behov av en bra drama/kärleksfilm ganska stort. Jag är trots allt en kvinna… och i brist på ett eget kärleksliv så får jag väl nöja mig med andras 😛

Därför gillar jag drama/kärleksfilmer med en twist, där det inte hela filmen igenom är samma sak. Tycker om när det vävs in spänning och action i filmen. Så nu ska jag kolla på ”Remember me”, med Robert Pattinson och Pierce Brosnan. Gillar den just för att den har ett oväntat slut (varning: sorgligt – är du känslig så plocka fram näsdukar och grejer…). Såg den när den kom ut med min syster, men nu blir det dags igen. Obs! – Även ni män kan se den, det är inte bara kyssar och gråtande hela filmen igenom 🙂

Ha en fin natt! Kolla trailern!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 svar på ”REMEMBER ME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *