S.K.Y.P.E. = SLOWLY KILLING OUR PATIENCE EVERYDAY

Jag kan inte bestämma mig. Ibland tycker jag Skype är världens bästa uppfinning (okej, lite av en överdrift…). Andra gånger är Skype anledningen till att jag vill göra min dator illa. Mycket, mycket illa…

Jag har både dubbel och trippelkollat allt, alla anslutningar, mic, kamera etc. Men ändå, alltid något som krånglar. ”High frequency noise” rutan dyker hela tiden upp. Är det Skype’s sätt (ja, Skype är en person som kommunicerar med mig – it could happen…) att säga att jag har en väldigt irriterande röst? Är det en högre makt som försöker få mig att stänga ner datorn och gå ut och röra på mig istället?

Det är en gåta.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *