HE IS HAPPY

Jag och Jay njuter för fullt av vetskapen att vi inte behöver gå upp tidigt imorgon bitti 🙂 Jag vet dock att jag som vanligt kommer att vakna så fort det blir ljust ute, vilket är vid 5-tiden. Vi kollar på film nu, blev Transformers idag, för hundraelfte gången, haha. Men jag klagar inte – hade jag haft en dotter hade jag antagligen blivit tvungen att kolla på High School Musical och annat skräp. Jay är så rolig, han har sträckt ut sig i sin fulla längd här på soffan, och framför oss på bordet ligger munkar, kanelbullar och hallonsaft. Han tittade runt, suckade av välbehag och sa: ”Ahh, mami! Det här är livet!” 🙂 Hade inte bytt bort våra mys/film/läs/spel-kvällar mot något i världen.

Blir två random bilder, har inga passande. Hörs vi inte sen så sov gott.

En av mina favoritbilder på Jay. Han var 2 år här, om jag minns rätt.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *