SCANNERS

God morgon! Ett av de värsta sätten att vakna på (förutom av en jordbävning, tornado, annan valfri naturkatastrof) är av huvudvärk/migrän. Drar liksom ner kvalitén på hela resten av dagen. Och det är inte mitt fel heller, lade mig relativt tidigt, åt nyttigt hela dagen igår, undvek kaffe efter 3 på eftermiddagen etc. Men ändå, denna satans huvudvärk. Ok, dagens gnällportion förbrukad.

Idag ska jag vara ute med Jay under förmiddagen (förutsatt att huvudet blir bättre), och senare under dagen ska vi kanske hälsa på föräldrarna samt syster. På kvällen ska en vän komma hit. Har en del praktiska saker att göra också, såsom ringa och boka frisörtid, hämta ut paket på posten etc.

Har inte så mycket mer att säga för tillfället, dessutom känns huvudet som om det är på väg att sprängas vilken sekund som helst (har ni sett gamla b-skräckisen ”Scanners”… ?). Ha en fin förmiddag!

Ungefär såhär känner jag mig nu… 🙁
 

Och såhär VILL jag må idag… En dag på stan i Köpenhamn.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *